Шахтар програв... Жорстокий бог футболу

Шахтар у матчі Ліги Чемпіонів з Челсі пропустив у власні ворота м'яч на останніх секундах, таким чином програвши супернику з рахунком 2-3 і звівши нанівець всю свою висококласну гру впродовж матчу. Куди, курва, дивиться бог футболу і де справедливість???






Нам часто не вистачає духу боротися до кінця.   На жаль.  В останній момент виникає потаємна, неусвідомлена лінь і надія на щасливе завершення гри без твоєї участі. Я б назвав це «ефектом останньої миті». Для команди це згубно. Передчасна віра в перемогу є причиною поразок не однієї команди в історії футболу та інших видів спорту.
 
Микола ГУЦУЛЯК
 

9 коментарів

Ігор Гамаль
Мабуть в Бразилії сьогодні буде велике горе, адже Шахтар програв. А Луческу в своєму репертуарі:

«Жаль, что мы пропустили на последних минутах. Этот гол случился из-за грубой ошибки… Но наш вратарь сегодня, к сожалению, допустил слишком много невынужденных ошибок… Конечно, я на него зол. Наверное, Пятову не хватило концентрации, а, может, опыта. В любом случае, мы не имеем права проигрывать таким образом.»

Значить у всьому винен, як і завжди, українець. Цього разу «щасливий квиток» витягнув П'ятов.
Дуже вже хочеться дочекатись відміни ліміту на легіонерів, тоді Луческу нарешті зможе випускати 11 бразильців на поле… От тільки на кого тоді звалюватиме провину домнул Мірча?
Олег Тудан
Что за паранойя, виновать не украинец, виноват вратарь. Первые два гола стопроцентно привез Пятов.
Ігор Гамаль
Якщо уважно почитати інтерв'ю Луческу, то можна звернути увагу, що в нього завжди винні футболісти і зазвичай українці. Я ще ні разу не чув, щоб Луческу визнав свою вину.

Ось в останньому матчі, наприклад, чому не були використані всі заміни?
Олег Тудан
Не, ну то что цыган всегда находит виноватых, это да, у него даже трамвай виноват был в ДТП, в которое он попал, но тем не менее вина Пятова очевидна.
Сергій Куриляк
а що циган ще може сказати? скільки українців грало? це жахливо(((
Олексій Пономаренко
Вболівай за нормальні українські команди, і Бог футболу буде до тебе привітним)
Микола Гуцуляк
щодо мене, то тут справа не у вболіванні, а в патріотизмі.
Олег Грищук
Дніпро шкода, а Шахта програла по ділу
Сергій Куриляк
Дніпро не втримали результат, і шансів в них не було. Дуже багато браку, слабка лінія півзахисту та і про напад немає чого сказати, а сам Женя Коноплянка нічого не зробить. Тим не менш, я пишаюсь тим як вони боролися, питання часу, все в них буде добре.
Шахта, це циган — ватажок і купа туземців (я навіть їхні імена не можу запам*ятати).
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте